Шоколад қосылған круассандар, 500 гр

4150,00
тг.
Өте дәмді! Таңертеңгі ең керемет сәт- бұл үйдегі пеште пісіріліп жатқан шоколадтың дәмді иісі, бәрі оянады. Сізде ең тойымсыз гурмандарды баурап алатын біздің ассортиментіміздің үлкен арсеналы бар!
Таза құрамы:⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
* сары май
* настоящий француз шоколады
* су
* қант
* кілегей
* тұз ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Оңай. дәмді. жеңіл. Және өте әдемі, ләззат алыңыз!!!
Ақуыздар 6.4 г-% Майлар 19.7 г-% Көміртектер 48.6 г-%
Айтпақшы, дайындау процесі туралы қысқаша: тұмша пешті 30 градусқа дейін қыздырыңыз, автобүріккіш болмаса пульверизатормен пештің қабырғаларын шашыратыңыз. Бізге осы уақытта ылғалды орта қажет, круассандарды ең үлкен пісіру табасына қойыңыз, олардың арасындағы қашықтық 4-5 см, әйтпесе олар бір-біріне жабысып қалады, пісіру табағын пешке салыңыз, ол қазірдің өзінде 30 градус жылы және ылғалды, және ол жерде кем дегенде 90 минут ❗️ қалдырыңыз, ТОЛЫҚСЫТУҒА 120 минут нағыз дұрыс болушы еді
толықсыту кезінде круассандар 1,5 есе өседі ❗️тұмша пешті ашпаймыз, әйтпесе отырып қалады, 90 минут өткен соң, круассандарды абайлап шығарып, пешті 180 градусқа дейін көтеріңіз.
Тұмша пеш қызып жатқанда, жұмыртқаны шайқаңыз, оны тоңазытқыштан алдын ала алып, жылтырату үшін круассандарды майлап, небәрі 25 минут пісіріңіз ❗️тұмша пешке байланысты, әйнегінен қарап бақылаңыз.
Түйіндеме: Бұл қиын болып көрінеді, бірақ мен оны қазір үйде автоматты түрде жасаймын, сіз де тез үйренесіз. Ең бастысы ТОЛЫҚСЫТУ - міндетті түрде 1,5 сағат, ерінбеңіз, осы уақыт ішінде барлық қатпарлары ашылады. Бар болғаны 25 минут пісіріледі.
1 қаптамада 500 гр, 8-9дана (қолмен жасалған)