Түрлі-түсті балалар тұшпаралары біздің кішкентай Тұшпараларымыздың сүйіктісі. Түс "қызылша шырынын, шпинат шырынын сығып, сары қамырға сарысын қосу"деп аталатын бірегей технология арқылы алынады:). Өте көп еңбекті қажет ететін өнім, бірақ кішкентайлардың бұл тұшпараларды тоқу қуанышы бәрінен де асып түседі. Біз әр тұшпараны сапалы мүсіндеуге қамқорлық жасаймыз. Май, ішек, соя қоспаңыз, және сіздің тәбетіңізді арттыру үшін әр түрлі дәмдеуіштер. Құрамы : Мәрмәр сиыр еті, пияз, тұз.
Дайындау тәсілі: біздің тұшпараны өте мұқият дайындау керек, өйткені қамыр жұқа, ал қамырдың икемділігін арттыру үшін барлық консерванттар қосылмайды. Біртіндеп: қайнаған суға лимон шырының 1 ас қасығын сығу керек, бұл түстерді ашық ұстауға көмектеседі. тұшпара салыңыз, кастрөлдің түбіне жабысып қалмас үшін дереу араластырыңыз, 4-5 минут пісіріңіз, кейде тұшпара пайда болғанша араластырыңыз, осылайша сіз барлық шырындарды іште сақтайсыз.
500 гр-да, шамамен 50-60 дана (қолмен жасалған) Сақтау мерзімі: 3 ай, дайындалған мерзімі жапсырмада көрсетілген.